Wie is Sandra

Zelf ben ik Moeder van drie dochters en inmiddels ook grootmoeder van een prachtige kleindochter. Heel mijn leven al heb ik een fascinatie gehad voor de oude (matriarchale) culturen, hun rituelen en tradities, zij stonden zoveel dichter bij de natuur dan wij hier in het Westen nu. Over de jaren heen ontwikkelde ik een ware passie voor de natuur en vrouwenzaken en zocht ik naar antwoorden op de grote levensvragen in spiritualiteit, antropologie, mythologie en psychologie. Ik leef redelijk minimalistisch en volg het natuurlijk ritme van de seizoenen. Ik geloof dat hoe minder we nodig hebben hoe meer we hebben, mijn rijkdom zit vooral in de wijsheid en de community die ik tijdens mijn levensreis om me heen heb opgebouwd, die is onbetaalbaar.

It takes a village to raise a child and to Rise as Mothers

Het was de geboorte van mijn eigen kleindochter en mijn wedergeboorte als grootmoeder, die me deed beseffen hoezeer pasgeboren moeders tegenwoordig zijn afgesloten van een matrix van fysieke, emotionele en spirituele support, waardoor ze het gevoel hebben er alleen voor te staan.

Daar wil ik graag verandering in aanbrengen door niet alleen de a.s. en pasgeboren moeders te ondersteunen maar vooral, en misschien wel dat juist voorop, ook de community om hen heen op een leuke manier te betrekken in de zorg voor het jonge gezinnetje.

Ik wil graag een volledige holistische reiservaring van meisje tot moeder bieden; van zwangerschap tot de eerste verjaardag van de baby waarbij het opbouwen en ervaren van een ondersteunende community centraal staat.

De afgelopen 20 jaar heb ik me in het fysieke en geestelijke welzijn van vooral vrouwen verdiept. Nu mijn eigen kinderen volwassen zijn, gebruik ik mijn kennis, kwaliteiten, ervaringen en inzichten als doula ten behoeve van de gemeenschap waar ik woon.


Mijn opleidingen

The School of Life
Reiki I-II-III
Medische Basiskennis
Ayurvedisch Schoonheidsspecialiste
Bloesem- Kruiden & Aroma therapie
Chakra Based Psychotherapy
Academie voor Coaching en Counseling
Master Mindfulness Practitioner
Art Therapy Life Coaching
Cirkel Facilitator
Shamanic Womencraft
Post-Partum Doula
Placenta Specialist