Wie ben ik

Mijn naam is Sandra (50). Zelf ben ik een Moeder van drie fantastische dochters die ik grotendeels alleen heb grootgebracht en inmiddels ben ik ook grootmoeder van een prachtige kleindochter van 1 jaar oud.

Dankzij mijn minimalistische levensstijl werk ik nog maar 3 dagen per week. Wat veel tijd vrijlaat voor activiteiten op gebieden waar ik warm voor loop zoals duurzaamheid, organic skincare en communitybuilding. Daarnaast hou ik van dansen en lekker de natuur in gaan.

Ik doe vrijwilligerswerk voor Krijg de Kleertjes voor een nieuw op te zetten ruilpunt in Zoetermeer. En ben af en toe als gastvrouw bij Buurttuin de Zoete Aarde in Zoetermeer te vinden, waar ik dan ook gelijk mijn lokaal gekweekte onbespoten kruiden, groente, fruit en honing koop. Bij mooi weer geef ik hier ook informatieavonden en workshops in de kas. Me vervelen doe ik dus zelden, al kan ik nu ook heel goed niksen zonder me schuldig te voelen.

En geloof me, het was best een uitdaging om al die interesses op organische wijze bij elkaar te brengen zonder het gevoel te hebben alle kanten op te vliegen. Op Sacred Doula breng ik informatie over holistische zorg voor moeder en kind, community en duurzaamheid samen.


Mijn opleidingen

The School of Life
Schoonheiddspecialiste
Ayurvedische Massages
Medische Basiskennis
Bloesem- Kruiden & Aroma therapie
Chakra Alchemy
Academie voor Coaching en Counseling
Soulcoaching
Toegepaste Psychologie
Shadow Work Practioner
Master Mindfulness Practitioner
Art Therapy Life Coaching
Cirkel Faciliator
Shamanic Womancraft
Artisan Soapmaking
Global Sisterhood Facilitator
Basis Kraamzorg
Post-Partum Doula
Placenta Specialiste
Herbal Academy
Organic Formulations


I am here, in this lifetime, to find joy and to love and respect myself and Mother Nature with a fierce gentleness… and then extend that respect, love, wisdom and joy to others.