Postpartum Doula

We vergeten nog weleens de emotionele voorbereiding op alle veranderingen die het creëren van een nieuw leven met zich meebrengt. Tegenwoordig noemen we het heel klinisch de postpartum periode maar weet je dat er een prachtige naam voor is? Matresence… waarin een vrouw de identiteit van het innerlijke meisje ontgroeit en zelf de moeder wordt.

Het vinden van de juiste Doula die bij jullie behoeften past is natuurlijk een zeer persoonlijke beslissing, naast praktische hulp richt ik me vooral op jou op natuurlijke wijze door de immense identiteit-shift heen te helpen die ja ondergaat. Ik heb me heel bewust met mijn diensten gericht op de periode na de bevalling, maar natuurlijk kun je ook voor advies over conceptie, zwangerschap en geboorte bij mij terecht.

The Sacred Doula

She Births
She Honors
She Serves
She Offers
She Feeds
She Warms
She Closes

Een helpende hand

De pakketten zijn ontworpen om de kersverse ouders; maar vooral de nieuwe mama fysiek en emotioneel te ondersteunen en te helpen helen direct na de geboorte, meestal als ze zich nog steeds rauw en blootgesteld voelt in haar nieuwe rol als moeder.

Magical Mama Package

Met dit pakket ontvang je 12 uur fysieke, emotionele en spirituele ondersteuning na de bevalling, verdeeld over 3 bezoeken volgens het schema dat voor jou het beste werkt (aangeraden is tweewekelijks). Dus ik kom drie keer naar je toe om je te ondersteunen bij je herstel en aanpassing aan je nieuwe rol.

Basic Care:
Emotionele begeleiding moeder
Licht schoonmaken
De was bijhouden
Maaltijden plannen en voorbereiden
Zorg voor andere kinderen, zodat jij met de baby kunt rusten
Zorg voor de baby zodat jij lekker kunt douchen of slapen
Hulp bij borst/fles voeding
Aromatouch massages

Sacred Care
Inclusief sacred steam, moxibustion en abdominal herbal press voor de fysieke heling, voor de emotionele afsluiting een closing the bones ceremony incl. ceremonieel baden.

Mother Earth Package

Alle basic en sacred care als in het Magical Mama Package plus Belly Binding en een placenta ceremonie. Dit pakket bestaat uit zes wekelijkse postpartum bezoeken; ofwel 24 uur fysieke, emotionele en spirituele ondersteuning na de bevalling. In dit pakket is placenta encapsulatie inbegrepen!

Als een pakket voor de bevalling is geboekt, wordt het eerste bezoek gepland op de eerste dag van het vertrek van de kraamhulp om ervoor te zorgen dat continuïteit van de zorg gewaarborgd is.

Vaak onderschatten moeders de hoeveelheid emotionele steun en zorg die ze in de weken na de geboorte nodig zullen hebben, vooral als ze voor het eerst moeder worden, is dit ontworpen om je zo veel mogelijk steun te geven.

Een Doula biedt gegronde wijsheid, rustige niet-oordelende ondersteuning en begeleiding tijdens de postpartum periode.

A la Carte- Magische Momenten uit de pakketten zijn ook los te boeken

Mother Blessing Ceremony
Sacred Belly Binding
Wombsteaming
Closing the Bones Ceremony
Sacred Bathing Ceremony
Placenta Ceremony

“Zwanger zijn en bevallen, het is als het oversteken van een smalle brug. Mensen kunnen je begeleiden naar de brug. Ze kunnen je aan de andere kant begroeten. Maar je moet de brug alleen belopen.”~Afrikaans spreekwoord

“Deze diensten zijn op geen enkele manier bedoeld om een diagnose te stellen, te behandelen, te genezen of een gezondheid- gerelateerde aandoening te voorkomen. Alle verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden. Als u zich zorgen maakt over uw gezondheid, raadpleeg dan altijd een erkend medisch deskundige.