Sacred Doula

Mijn doel met Sacred Doula is niet om opdrachten als doula te krijgen, dit is incidenteel, op verzoek en bij een juiste match een gevolg ervan. Ik heb nu een driedaagse werkweek en dat bevalt me eigenlijk heel erg goed. Ik zie mijn rol namelijk veel breder dan alleen hulp bieden aan een pasgeboren gezin in de gouden maand. Ik wil voornamelijk a.s. Moeders informeren dat geboorte ook minder medisch en meer sacred kan zijn en hoe. Dat de postpartum maand van vitaal belang is, niet alleen voor de moeder maar ook voor je kindje. Het is in deze gouden maand dat een liefdevolle hechting en fundering voor het leven wordt gelegd. En daar hoort het hebben van een ondersteunende community bij.

Het vinden van de juiste Doula die bij jullie behoeften past is natuurlijk een zeer persoonlijke beslissing, naast praktische hulp richt ik me vooral op jou op natuurlijke en ceremoniële wijze door de immense identiteit-shift heen te helpen die je ondergaat.

The Sacred Doula

She Births
She Honors
She Serves
She Connects
She Offers
She Feeds
She Warms
She Closes

Een zachte helpende hand na de geboorte

Mijn verlengde kraamtijd pakketten zijn ontworpen om vooral de kersverse moeders fysiek en emotioneel te ondersteunen en te helpen helen direct na de geboorte, meestal als ze zich nog steeds rauw en blootgesteld voelt in haar nieuwe rol als moeder.

Vaak onderschatten moeders de hoeveelheid emotionele steun en zorg die ze in de weken na de geboorte nodig zullen hebben, vooral als ze voor het eerst moeder worden, mijn pakketten zijn ontworpen om je zo veel mogelijk steun en glow te geven.

“De door mij verstrekte informatie is op geen enkele manier bedoeld om een diagnose te stellen, te behandelen, te genezen of een gezondheid- gerelateerde aandoening te voorkomen. Alle verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden. Als je je zorgen maakt over je gezondheid, raadpleeg dan ALTIJD een erkend medisch deskundige.