Mother Blessing Parties

In vervlogen tijden hebben vrouwen elkaar altijd gesteund als het gaat om het baren van kinderen, de bevalling en de opvoeding van kinderen. In onze moderne wereld, met name in de westerse cultuur, lijkt dit steeds minder te gebeuren. Steeds meer moeders voelen zich alleen. Ze hebben vragen, angsten en onzekerheden en ze hebben hulp hierbij nodig, maar durven hier vaak niet om te vragen.

Een Mother Blessing Party gaat over het vinden van onze weg terug naar die steun, via je eigen community. Er is iets heel bemoedigend in de wetenschap dat veel van de vrouwen in je gezelschap hetzelfde of al eerder hebben meegemaakt wat jij nu doormaakt en dat ze er zijn om van je te houden, je aan te moedigen en je te steunen. Ze zijn er om jou als a.s. moeder een speciaal gevoel te geven.

Elk van de creatieve en ceremoniële onderdelen tijdens een Mother Blessing Party gaat over het versterken van deze verbinding, deze vrouwelijke kracht en moeder-energie, zodat je het met je mee kunt nemen tijdens de geboorte om kracht uit te putten.

Wat gaan we bijvoorbeeld zoal doen?
* Smudging & Space Opening
* Birth Affirmation Slinger maken of Birth Stones of Blessing Ring
* Labour Beads & Poetry
* Saltbowl wens ritueel
* Weaving the Mothers Web

En natuurlijk heel veel muziek, plezier en verbinding en we sluiten af met een potluck foodsharing.

De Mother Blessing Party is een speciale tijd voor de aanstaande moeder om zich volledig gesteund en gevoed te voelen en haar emotionele beker tot aan de rand te vullen, zodat ze zo verkwikt, ontspannen en opgewekt mogelijk is, voordat ze aan het werk gaat om haar kind ter wereld te brengen.

Buurttuin De Zoete Aarde

Een Mother Blessing Party duurt ca. 3 uur. Het kan binnen of buiten, thuis of op locatie bij de Zoete Aarde. Met een kleine of een grote groep. Genodigde moeders die borstvoeding geven zijn uiteraard van harte welkom om hun eigen kleine wondertje mee te nemen.

Een Private Mother Blessing Party kan al vanaf 6 personen – duur ca. 3 uur ik zorg voor een sfeervolle aankleding activiteiten en speciale muziek. Dit is maatwerk, vraag naar de mogelijkheden.

Sweetlake Mother Blessing Party (zie agenda voor data)

In grote lijnen hetzelfde als bij een Private Mother Blessing Party, met als verschil dat er tegelijkertijd meerdere zwangere vrouwen uit Zoetermeer aanwezig zijn een leuke laagdrempelige manier om andere a.s. moeders te leren kennen. Kom gerust alleen of neem je moeder en je beste vriendinnen gezellig mee! Duur 3.5 uur. Kosten per deelnemer 15 euro (incl. goodiebag). Wij zoeken hiervoor altijd leuke sponsoren!

Ik weef mijn wijsheid als Sacred Doula en mijn ervaringen als vrouwencirkel facilitator hierin samen, daarom hou ik er zo van en geniet ik zelf ook enorm, iedere blessing weer opnieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *