Puur & Simpel

Ik vind het echt leuk om zelf mijn eigen schoonmaakmiddelen te maken, het is niet alleen honderd keer goedkoper meestal werkt het ook nog veel beter! En het is natuurlijk veel beter voor onze aarde, je gooit hierdoor namelijk geen enge stoffen meer in de gootsteen wat uiteindelijk weer in ons water en de zee belandt EN er komt geen meuk via je huid binnen. O ja, nog een voordeel: het schoonmaken word er iets leuker van omdat ik er meer plezier en voldoening uithaal omdat mijn innerlijke alchemist zich hiermee ook uit kan leven. Iets dan he, want een hobby zal het nooit voor me worden, daarvoor zijn teveel andere leuke dingen te doen!

Je kunt pas beter doen, als je beter weet!

Bij voldoende interesse wil ik bij Zoete Aarde veel meer hiermee gaan doen, een workshop DIY schoonmaakartikelen maken bijvoorbeeld. Het startpakket dat je hiervoor nodig hebt, kun je dan via mij eenvoudig aanschaffen zodat je thuis gelijk aan de slag kan. Voor thuis krijg je ook nog een uitgebreid ebook boordevol recepten mee.

En natuurlijk wil ik dat ook wel doen voor het maken van je eigen pure huidverzorging producten!

Wil je liever makkelijk, dan zijn een aantal van mijn producten binnenkort te koop in de shop van Zoete Aarde waar ik op woensdagochtend ook mijn inloopspreekuur heb, je herkent ze aan het labeltje! Met het kopen van mijn producten ondersteun je ook nog eens a.s. moeder die postpartum zorg niet zelf kan betalen.