Wie is Sandra

We leven in een bijzondere tijd. De wereld wordt steeds kleiner. Oude constructen staan op instorten. Ingewikkelde zaken worden steeds transparanter. Producten worden steeds eerlijker en duurzamer. Het vrouwelijke krijgt steeds meer de ruimte.

Zelf ben ik Moeder(49) van drie dochters en inmiddels ook grootmoeder van een prachtige kleindochter. Heel mijn leven al heb ik een fascinatie gehad voor oude (matriarchale) culturen, hun rituelen en tradities, zij stonden zoveel dichter bij de natuur dan wij hier in het Westen nu. En over de jaren heen ontwikkelde ik een ware passie voor de natuur en vrouwenzaken en zocht naar antwoorden op de grote levensthema’s in spiritualiteit, antropologie, mythologie en psychologie. 

Het was de geboorte van mijn eigen kleindochter, en mijn wedergeboorte als grootmoeder, die me deed beseffen hoezeer vrouwen tegenwoordig zijn afgesloten van een matrix van de oh zo nodige fysieke, emotionele en spirituele support, waardoor ze het gevoel hebben er alleen voor te staan met depressie en burnout als gevolg. 

We zijn als vrouwen ver van onze cyclische natuur en onze community af komen te staan, tijd om dat te veranderen, als vrouwen zijn we gehardwired om te verbinden en te delen, tijd om het vrouwelijke weer de ruimte te geven.

Als vrouwen zijn we gelijkwaardig, maar zeker niet gelijk!

 

Mijn opleidingen

The School of Life
Medische Basiskennis
Ayurvedisch Schoonheidsspecialiste
Bloesem- Kruiden & Aroma therapie
Chakra Based Psychotherapy
Academie voor Coaching en Counseling
Toegepaste Psychologie
Master Mindfulness Practitioner
Art Therapy Life Coaching
Red Tent Facilitator
Sacred Drum Facilitator
Sacred Blood Mysteries
Shamanic Womencraft
Post-Partum Doula
Placenta Specialist
Menstruatie Voorlichter