A Box Full of Love

De box full of love is ontstaan vanuit een missie van Sacred Doula om zoveel mogelijk a.s. en pasgeboren moeders in Nederland een onvergetelijke tijd te kunnen bezorgen.


Community, vreugde, positieve energie, kracht, steun, verbinding, ceremonie, eer, eenvoud, liefde, schoonheid en (be)leven …. geleverd in een doos. Gecreëerd en gemaakt met liefde, zorg en speciale aandacht voor detail voor aanstaande moeders.

Alle ervaringen in de Box Full of Love zijn erop gericht de a.s. Moeder zich gevoed, belangrijk en speciaal te laten voelen maar vooral supported door haar familie en haar vriendinnen op haar reis naar het moederschap.

Nu zou ik natuurlijk het liefst bij iedereen persoonlijk de Mother Blessing Ceremony en de Mother Closing Ceremony komen faciliteren, maar dan zou ik mezelf zo ongeveer in delen moeten opdelen om in verschillende delen van het land tegelijk te kunnen zijn. Daarom is de DIY variant ontstaan van de Box Full of Love, waarbij 1 (of meer) vrouwen uit de community rondom de a.s. moeder de prachtige taak op zich neemt om de ceremonies te gaan leiden. En hoe je dat kunt doen, dat ga je in deze online cursus stap voor stap van mij leren.

Ik leer je als Doula niet alleen de stappen van de ceremonies, ik geef je ook de achtergrond informatie over de verschillende onderdelen en hun diepere betekenis. Ik hou ervan om schoonheid toe te voegen in alles wat ik doe, The Beauty Way noemen we dat, ik zal je daarom ook veel tips geven om het extra speciaal te maken door oog te hebben voor de kleine details. Want wat ik als vrouwencirkel facilitator heb geleerd is dat het bijzondere vaak juist in die kleine dingen met toegevoegde waarde zit.

Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken voor de a.s. moeder en haar laten voelen dat ze er niet alleen voor staat in haar nieuwe rol.

U moet zijn ingelogd om u in te schrijven voor deze cursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *