The Motherhood Journey

Een van de meest intense en transformerende ervaringen van je leven is moeder worden. Van young, wild en carefree naar ineens moeder worden en verantwoordelijk zijn voor het wel en wee van een klein minimensje, dat is nogal een overgang. Het is een diepe maar prachtige duik in het het onbekende… op zoek naar de beste versie van jezelf. Het is eigenlijk de reis van de heldin.

Tegenwoordig staan gelukkig steeds meer vrouwen hier bewust bij stil. De reis naar het moederschap kun je heel mooi gebruiken als pad van zelfontwikkeling. Al vanaf het moment dat je een kind wilt verwekken is er heel wat te evalueren en mogelijk ook op te ruimen in jezelf. Want de baarmoeder waarin je je kindje gaat ontvangen, is bij voorkeur vrij van pijn en oud trauma. Epigenetics, een jonge parel aan het snoer der wetenschap heeft onomstotelijk bewijs geleverd dat patronen, overtuigingen en trauma in ons celgeheugen worden opgeslagen en overdraagbaar zijn aan je kinderen. En dat wil je natuurlijk als het even kan voorkomen!

Het is een reis door je gevoelens, je ervaringen en je overtuigingen en laat je stilstaan bij hoe je zelf ter wereld bent gekomen, wat waren de overtuigingen en ervaringen van je ouders bij de geboorte, hoe heeft de media je beeld van hoe een bevalling eruit ziet gekleurd. Hoe heb je de opvoeding van je ouders beleefd, wat zou je hetzelfde willen doen en wat misschien ook totaal anders.

Wellicht kun je zelf bepaalde patronen doorbreken en overtuigingen loslaten en misschien heb je hier ook liever een beetje hulp bij. De afgelopen 20 jaar heb ik me in holistisch welzijn bekwaamd; in coaching, mindfulness, lichaams- en energetisch werk. En natuurlijk zet ik dit ook graag allemaal in om jou zo positief, krachtig, bewust en ontspannen mogelijk door The Motherhood Journey heen te begeleiden.

Wat mag ik voor jou betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *