Postpartum Plan

Wanneer een gezin een baby verwelkomt, hebben de ouders net zozeer speciale zorg nodig als de baby. De ouders zorgen voor de baby, maar wie zorgt er voor de ouders? De steun van de gemeenschap is noodzakelijk voor het welzijn van gezinnen, wanneer ouders zich verzorgd en gevoed voelen, kunnen zij beter voor hun baby zorgen.

Is er iemand in jouw vrienden- of familiekring zwanger? Dan ben je hier op je plek als je ook wilt helpen de eerste tijd van de jonge ouders onvergetelijk te maken! Natuurlijk ben je ook als je zelf zwanger bent van harte welkom, gebruik de informatie om je eigen postpartum plan mee te kunnen schrijven.

Er zijn zoveel manieren om steun te bieden aan een nieuw gezin die ik als doula graag met je deel, gebruik het online community postpartum plan als leidraad en om tips te vinden, recepten en resources zodat ouders onbezorgd kunnen genieten van een slow postpartum periode en kunnen rusten, bonden en zorg kunnen ontvangen van hun gemeenschap.

Als doula vind ik het belangrijk dat we weer terugkeren naar postpartum zorg vanuit de community en ik heb het dan ook mijn missie gemaakt om de pasgeboren ouders en de community om hen heen hierin te faciliteren en ondersteunen.

Aanmelden voor het community postpartum plan is gratis, maar een gift is zeer welkom, dat zorgt ervoor dat ik mijn missie ook kan blijven uitvoeren.

Start binnenkort!

Psttt ben je een professional in de geboortezorg die toevallig op deze pagina terecht is gekomen? Verloskundige, doula, geboortefotograaf of mealplanner of iets anders? Zullen we samenwerken? Ik leg je graag mijn visie een keer voor, stuur mij gerust een berichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *