De kracht van de natuur

De afgelopen jaren heb ik door mijn voortschrijdende inzichten mijn eigen lifestyle grondig aangepakt. Mijn voeding is mijn medicijn geworden, de producten die ik gebruik zoveel mogelijk biologisch en natuurlijk, zelfs de producten die ik gebruik voor mijn dagelijkse verzorging en mijn huis. Veel daarvan maak ik lekker zelf, dat is niet alleen leuk om te doen, je weet ook precies wat er in gaat!

Jezelf opleiden als ouder

Als je nieuw bent met kruiden en etherische oliën, informeer jezelf dan over hoe ze werken, beste praktijken en veiligheidsrichtlijnen. Als je eenmaal hebt geleerd hoe je kruiden en etherische oliën zelf goed kunt gebruiken, ben je beter in staat om de voordelen ervan te delen met je hele familie, inclusief je kinderen.

Verantwoorde keuzes maken

Het juiste doen, ook als dat betekent dat de inkoopprijs dan wellicht iets hoger uitvalt. Moeder Aarde die zo onvoorwaardelijk en overvloedig geeft, wordt dagelijks uitgeput, leeggeroofd, onnodig vervuild en zwaar belast. Daar wil ik; als vrouw, moeder, grootmoeder en als Sacred Doula geen bijdrage meer aan leveren.

Mijn ecologische voetafdruk verminderen en anderen hier ook bewust van maken speelt een grote rol in mijn leven en mijn werk als Sacred Doula.

Waar let ik zelf tegenwoordig op:

  • Voor iedereen in de keten een eerlijke prijs
  • De allerbeste kwaliteit
  • Milieu en energie moeten worden gespaard
  • Goed werkgeverschap
  • Zoveel mogelijk lokale initiatieven ondersteunen en (seizoens) producten kopen

Ik wil namelijk dat zowel mijn kleindochter als jouw kleintje een prachtige toekomst hebben. En daarom maak ik bewuste keuzes in de grondstoffen, materialen en producten waar ik mee werk.

Voor haar, voor mij, voor jou, voor onze kinderen en kleinkinderen en de vele generaties na hen.

Om jou goed op weg te helpen ben ik bezig om de Natural Mama Box samen te stellen, met duurzame producten die je kunt gebruiken gedurende je hele reis naar het moederschap en daarna, ik werk hierin samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners die dezelfde kernwaarden nastreven.

Herbal Sitz Bath, 2oz
Afterbirth Ease Tea, 2oz
Newborn Herbal Bath, 4 oz
Womb Wellness Tea, 2oz
Milky Mama Tea, 2oz
Milky Diva, 60 capsules
Miracle Salve, 1oz
Baby Balm, 1oz
Bamboo Cotton Nursing Pads, 4 pairs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *