Sacred Alchemy

Elf jaar geleden begon ik aan een bijzondere transformerende reis, een reis die mijn ware essentie zou gaan blootleggen en die reis begon met een heel bijzondere behandeling – The Ritual of the Rose – van Alqvimia.

ALQVIMIA

Het bedrijf werd in 1984 opgericht met een specifiek doel: het bereiken van absolute schoonheid door de transformatie van lichaam en geest.

Dit was het eerste natuurlijke cosmetica- en aromatherapiebedrijf in Spanje en een van de voorlopers in Europa voor “groene chemie”. Een nieuw wetenschappelijk domein dat ALQVIMIA onderzocht in samenwerking met de afdeling Chemische Technologie van de Universiteit van Barcelona die wetenschappelijke ondersteuning bood. Spagyria is de alchemie van planten, en alchemie is de kracht van transformatie.

Dankzij het onderzoekswerk en de state-of-the-art knowhow begon het merk ALQVIMIA zijn wetenschappelijke expertise te combineren met zijn voorouderlijke kennis om zijn schoonheidsconcept tot leven te brengen.

In 2007 lanceerde ALQVIMIA Sensuality, het meest sublieme cosmetische product ooit voor vrouwen. In elke druppel van dit lichaamselixer zitten de meest buitengewone etherische oliën: Bulgaarse roos, jasmijn uit Mysore, Neroli uit Marokko en Geranium uit Egypte en Ylang-Ylang uit Indonesië….

Deze buitengewone ingrediënten werken samen om de vrouwelijkheid te versterken op emotioneel, spiritueel en fysiologisch gebied, die elke vrouw met haar innerlijke godin verbindt…..

Hun behandelingen noemen ze dan ook met recht rituelen.

De planten, die als basis dienen voor de producten van Alqvimia, worden na een nauwkeurige selectie, volgens astrologische criteria en de maanstand geplukt. Dit alles om pure, zuivere essentiële olie te verkrijgen, waar absoluut niet mee  geknutseld” is.

De door Alqvimia gebruikte, wereldwijd geproduceerde, meest zuivere en beste, ingrediënten staan borg voor unieke producten die door de toepassing van de aromatherapie niet alleen een cosmetische maar ook een therapeutische en psychologische werking hebben. Hierdoor gaat de werking van Alqvimia producten en behandelingen verder dan de traditionele en is het mogelijk een totaal schoonheidsconcept te ontwikkelen, dat effectief en duurzaam is en zich niet laat vergelijken met andere merken.

Rond 2008 begon ik met zelf dit prachtige merk te werken in mijn schoonheidssalon en het heeft me zo een slinger gegeven om het pad van het vrouwelijke te gaan bewandelen. Om mijn eigen roos tot bloei te laten komen.

Maar eerst moest ik mijn eigen alchemistische proces doorlopen. Nu, elf jaar later ben ik weer terug bij waar het allemaal begon, alleen nu geef ik het zelf door met alle wijsheid over het vrouwelijke en haar rites of passage die ik in de afgelopen jaren heb mogen herontdekken. Ik ben nu zelf de alchemiste geworden en zet daarmee een oude traditie voort, in mijn workshops deel ik met liefde mijn eigen met zorg geformuleerde recepten en lichaamsrituelen.

Ik wil dat iedere vrouw die net geboorte heeft gegeven aan nieuw leven zich de godin, de creatix voelt die ze werkelijk is. Dat ze haar ware essentie en schoonheid mag herinneren. En ik ben er, om haar daarin te dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *