Maternity Coaching

Als je een stressvrije zwangerschap en een positieve, onverschrokken geboorte wilt hebben, dan wil ik je helpen. Je hoeft ook niet zwanger te zijn. Ik weet dat veel vrouwen zich op hun zwangerschap willen voorbereiden en plannen, dus als dit jij bent – ik eer je dat je je op deze manier wilt voorbereiden – dan is dit ook voor jou!

Ik ben vastbesloten om jou te helpen om een liefdevolle onverschrokken mama te worden

Als je je voorbereidt op het moederschap en ondersteuning wilt bij de voorbereiding van je zwangerschap en geboorte, dan ben ik er voor je. Maar vooral ook erna als je nog moet wennen aan je nieuwe rol als moeder.

Denk na over je geboorteplan en postpartum plan en kom met een plannen die geschikt zijn voor jou en je gezin

De overgang naar moederschap en zwangerschap is een belangrijke tijd in je leven en je krijgt maar één kans om je voor te bereiden op je geboorte. Daarom ga ik de tijd die we samen doorbrengen niet beperken.

Als je een wekelijkse sessie wilt, heb je die! Heb je een peptalk nodig over WhatsApp? Je hebt het! Ik ben er voor jou, op welke manier je me ook nodig hebt.

Ik weet hoe belangrijk het voor een mama is om het gevoel te hebben dat er iemand is die naar haar luistert zonder oordeel of kritiek.

Wist je dat de emoties die je ervaart tijdens de zwangerschap invloed hebben op uw baby? Het is uitgebreid onderzocht dat je emotionele ups en downs niet onopgemerkt blijven bij je baby. Je zwangerschap is het perfecte moment om met je emotionele bagage om te gaan, zodat je baby deze niet ook bij zich draagt.

Begeleiding kan zowel live als online plaatsvinden.