Moon Cycle Magnesium

In oude tijden was een apotheek de plek waar alle mensen hun medicijnen gingen halen. Ze verstrekten kruiden in poeders of extracten, en soms als siroop. Vaak stuurden de toenmalige artsen hun patiënten met een bonnetje naar binnen en mengde de apotheker de benodigde ingrediënten met elkaar. Het was in wezen de oorspronkelijke apotheek.
Vandaag de dag hebben we moderne apotheken en farmaceutische geneesmiddelen, maar er zijn zeer weinig kruidenapothekers, wat jammer is, want kruiden waren en zijn nog steeds een zeer krachtige manier van genezing.

Een groot deel van mijn opleiding tot postpartum doula bestond uit kruidenleer, hoe moeder en kind optimaal te ondersteunen met natuurlijke middelen.

Tijdens de zwangerschap ligt de magnesiumbehoefte van een vrouw maar liefst zo’n twintig tot veertig procent hoger dan normaal. En de meeste mensen hebben standaard al een tekort! Magnesium is de spil voor de inzet van vitamines en mineralen.

Magnesium zou veel typische zwangerschapskwaaltjes kunnen tegengaan, zoals misselijkheid, een harde buik, spierkrampen, verhoogde bloeddruk en rusteloze benen. Magnesium helpt namelijk bij het ontspannen van al je cellen. Daarnaast versnelt het het fysieke helingsproces na de bevalling en helpt het de energie herstellen. Moon Magnesium is daarom ook HET middel om naar te grijpen bij menstruatieklachten! Een mengsel van magnesium en etherische oliën helpt bij het kalmeren + verminderen van krampen + en bij het verzachten van de symptomen van PMS. Dit is ideaal voor mensen met endometriose en PCOS.

Magnesium wordt heel slecht geabsorbeerd in het maag-darm kanaal en is bij inname irriterend, wat kan leiden tot diarree of krampen. Magnesium dat op de huid wordt aangebracht, bijvoorbeeld middels een magnesium (voeten)bad, olie, butter of lotion, wordt echter gemakkelijk geabsorbeerd.

Ik heb een lijn handgemaakte magnesiumproducten om via de huid jouw magnesium behoefte aan te vullen. Hieraan zijn sheabutter, cacaoboter, olie, kruiden en/of essentiële oliën toegevoegd die gegarandeerd veilig zijn tijdens zwangerschap en bij het geven van borstvoeding, minder prikken dan de meeste kant en klaar magnesiumproducten en je huid stralend, zacht en gezond doen aanvoelen.

Na de bevalling kun je eventueel ook je placenta capules erin laten verwerken door mij. Het allerfijnste anti-aging middel dat bestaat.

Je kan bij mij terecht voor nog veel meer puur natuurlijke verzorgingsproducten zoals Face Butter, Body Butters, Massage Bars, Face & Body Scrubs, Bath Melts, Bad & Kruidenthee en Yoni Steam kruiden. Ik maak deze altijd afgestemd op de persoon! En natuurlijk ook voor puur natuur verzorgingsproducten voor je kleintje! Zo weet je zeker dat je kindje geen gevaarlijke stoffen binnenkrijgt.