Mamagnesium

Tijdens de zwangerschap ligt de magnesiumbehoefte van een vrouw maar liefst zo’n twintig tot veertig procent hoger dan normaal. En de meeste mensen hebben al een tekort! Magnesium is de spil voor de inzet van vitamines en mineralen.

Magnesium zou veel typische zwangerschapskwaaltjes kunnen tegengaan, zoals misselijkheid, een harde buik, spierkrampen, verhoogde bloeddruk en rusteloze benen. Maar ook zou het de kans op een miskraam verkleinen en de pijn bij een watergeboorte verminderen. Magnesium helpt namelijk bij het ontspannen van al je cellen. Daarnaast versnelt het het fysieke helingsproces na de bevalling en helpt het de energie herstellen.

Magnesium wordt slecht geabsorbeerd in het maag-darm kanaal en is bij inname irriterend, wat kan leiden tot diarree of krampen. Magnesium dat op de huid wordt aangebracht, bijvoorbeeld middels een magnesium (voeten)bad, olie, butter of lotion, wordt echter gemakkelijk geabsorbeerd.

Ik heb een lijn handgemaakte magnesiumproducten onder de naam Mamagnesium, om via de huid jouw magnesium behoefte aan te vullen. Hieraan zijn sheabutter, cacaoboter, olie, kruiden en/of essentiële oliën toegevoegd die gegarandeerd veilig zijn tijdens zwangerschap en bij het geven van borstvoeding, minder prikken dan de meeste kant en klaar magnesiumproducten en je huid stralend, zacht en gezond doen aanvoelen.

Na de bevalling kun je eventueel ook je placenta capules erin laten verwerken door mij. Het allerfijnste anti-aging middel dat bestaat.

Je kan ook bij mij terecht voor puur natuurlijke Schoonmaakmiddelen, Body Butters, Massage Bars, Bath Melts, Kruidenzeep, Body- en badolie, bad& kruidenthee en yoni steam kruiden.