Kosten

Het klinkt wellicht cliché, je kan erover lezen tot je een ons weegt, maar niets kan je werkelijk voorbereiden op de eerste rollercoaster weken als nieuwe ouders.

Eigenlijk heeft je kleintje niet zo heel veel nodig, al willen de reclames je graag anders doen geloven. Waar jullie kleintje vooral behoefte aan heeft is jullie ontspannen nabijheid als ouders, comfortabele kleding, luiers en voeding.

Er zijn een aantal momenten in een mensenleven waar we extra gevoelig zijn om over te spenderen; bij je eerste huis, je huwelijksdag en je eerste kindje. Veel a.s. ouders gebruiken het babybudget dat beschikbaar is dan ook niet optimaal. Het zwaartepunt zou moeten liggen op jullie als ouders faciliteren en niet op kleding, speeltjes en gadgets voor de baby. Al snap ik best dat sommige dingen gewoon onweerstaanbaar zijn.

Als ervaren postpartum doula weet ik als geen ander waar nieuwe ouders werkelijk behoefte aan hebben en wat de te vermijden commerciële valkuilen zijn. Hoe dit wordt ingevuld hangt uiteraard af van wie jullie zijn, wat jullie behoeften zijn en wat jullie lifestyle is. Ik geloof niet in een one size fits all oplossing, want ieder gezin is anders.

Ik help jullie op basis van mijn kennis en ervaringen als doula om je budget en een passend hulpnetwerk in kaart te brengen en waar nodig aan te vullen met de hulp die je echt nodig hebt in de eerste periode na de geboorte. Zodat jullie allemaal goed verzorgd worden, waardoor jullie je als ouders volledig kunnen richten op de belangrijke taak van het opbouwen van een band met jullie kleintje.

De beste tijd om dit te regelen is tussen de 3e en 6e maand van je zwangerschap zodat er ruimte blijft om het plan bij te schaven en evt. van eerder gekozen hulpverleners te veranderen op basis van voortschrijdende inzichten.

Dat een baby je meestal je nachtrust kost, wist je waarschijnlijk al. Maar wat kost een baby nog meer? Met welke nieuwe uitgaven moet je allemaal rekening houden? En wanneer maakt je bepaalde kosten…

Wat krijg je allemaal van mij?

  • Een uitgebreid en realistisch babyplan op maat
  • Wat kost een kindje in het eerste jaar op basis van de keuzes die je maakt en waar kun je op besparen.
  • Vragenlijsten voor het inhuren van passende professionele hulp zoals een verloskundige, kraamhulp of doula.
  • GRATIS mijn essentiële kraamuitzet lijst
  • GRATIS Toegang tot Mealtrain Plus t.w.v. 15 euro
  • GRATIS Kiind Magazine t.w.v. 10 Euro
  • Mijn whatsapp nummer als hotline om als je daar behoefte aan hebt je urgente vragen te stellen

Als je in Zoetermeer of omgeving woont, kan dit bij mij plaatsvinden. Woon je daarbuiten dan kunnen we eenvoudig gebruik maken van google of whatsapp video conferencing, dat is net zo persoonlijk, is tijdbesparend en afstandoverbruggend.

De kosten om mij als babyplanner in te huren, bedragen 297 Euro voor het hele pakket, en dat bedrag is all inclusive. Gebruik het contactformulier voor meer informatie of om direct een gratis online kennismakingsgesprek aan te vragen.

Een éénmalig consult is ook eventueel mogelijk, hiervoor hanteer ik een uurtarief van 35 Euro voor het eerste uur en 25 voor ieder opvolgend uur.