Happy DIY Home Workshop

In deze workshop combineer ik twee van mijn passies, het maken van natuurlijke producten voor lichaamsverzorging en je huis EN vertel ik je tijdens het maken ervan alles over het belang van de maar al te vaak vergeten postpartum periode, waarom je daar ook aandacht aan moet besteden en de vele voordelen voor later.

Waarom zou je je eigen verzorgingsproducten willen maken?

Ten eerste, omdat het leuk is om je eigen dingen te maken. Je maakt zelf iets van grondstoffen uit de natuur, je mag er trots op zijn. Ten tweede, je weet precies wat er ingaat en dat er geen schadelijke stoffen voor jezelf of je kleintje inzitten. Ten derde, je hebt altijd een leuk zelfgemaakt cadeau!

Ik kan het bijna niet geloven, maar het is alweer bijna december. Dit is voor bijna iedereen een drukke maand met veel gezellige feestdagen, maar ook veel verplichtingen en verwachtingen. Onze overvolle agenda’s en de cadeauverplichtingen maken deze feestdagen tot onnodig stressvol. Daarnaast stromen de winkelstraten elke december ook weer vol met gespannen shoppers die heel graag hét ultieme cadeau willen vinden voor hun geliefden. Onzin natuurlijk, want hét ultieme cadeau is niet elk jaar te vinden en zeker niet in zo’n overspannen staat. Wat mij betreft blijft het mooiste cadeau iets waar iemand zorg en aandacht aan heeft besteed en dat heeft zeker niets te maken met de winkelwaarde. Laten we het dit jaar eens anders aanpakken en teruggaan naar de essentie en ons niet storten op het doelloos consumeren. Laten we eens, in plaats van de winkels leeg kopen, met zorg en aandacht echt iets maken voor de mensen die het belangrijkst zijn in ons leven. Een zelfgemaakt cadeau spreekt namelijk boekdelen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Laten we dit jaar meer harten openen dan cadeau’s.

We maken een Body Massagebar met Shea Butter, een Desinfecterende Handreiniger, een Helend Kruiden Badje en een Moodz Aroma Inhaler en als er tijd is wellicht nog wel meer heerlijks!

De recepten, en nog meer recepten krijg je ook mee zodat je de producten thuis opnieuw kan maken. Na de workshop heb je eventueel ook de mogelijkheid om de materialen, verpakkingen en grondstoffen die je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan aan te kopen.

En natuurlijk krijg je ook een lijst mee met mijn toptips voor een stralende kraamtijd.

Deelname 35 euro
Locatie: Zoetermeer
Max. 5 deelnemers
06 november van 10.00 -12.00 uur

Individueel is natuurlijk ook mogelijk (50 euro)

Startsets om thuis mee verder te DIY-en zijn via mij ook te bestellen.

Wholefully – De benadering van welness die zich richt op gezonde, natuurlijke en holistische methoden voor het verbeteren van je gezondheid, terwijl je er tegelijkertijd voor zorgt dat je je leven met veel plezier leeft.

Ik wil zoveel mogelijk bewustzijn creëren bij vrouwen die zwanger willen worden of het al zijn, bewustzijn over hoe belangrijk het is om je door fijne, duurzame, gifvrije, natuurlijke en liefdevolle producten te laten ondersteunen voor, tijdens en na de geboorte van je baby.

Natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van je baby en van jou als kersverse moeder, doordat ze zo weinig mogelijk belastende stoffen bevatten. Hiermee kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby en laat je een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *