Waarom een babyplanner?

“Wanneer jullie het blijde nieuws aan je omgeving gaan vertellen, heeft iedereen wel een mening, tip of advies. En niet te vergeten al die (commerciële) informatie die je kunt vinden op het internet, in boeken, tijdschriften en op tv. Zou het niet heel fijn en handig zijn als je gewoon één objectief, ervaren, deskundig en onafhankelijk aanspreekpunt hebt waar je met al je vragen terecht kunt? Iemand zoals een babyplanner?”

De gemiddelde vrouw besteedt tussen de 150 en 250 uur aan de voorbereiding voor haar eerste kind. Maar hoeveel tijd besteed je aan het voorbereiden van je rol als kersverse ouder?

Wat doet een babyplanner?

“Een babyplanner is een coach die jullie helpt bij het voorbereiden op het ouderschap. Zo help ik jullie een realistisch plan en hulpnetwerk op te stellen voor de eerste maanden maar kan ik jullie bijvoorbeeld indien gewenst ook praktisch helpen bij het kiezen en kopen van de babyuitzet. Ook denk ik mee met jullie over bijvoorbeeld een geschikte vorm van kinderopvang en met de verschillende taken onderbrengen die zich  voor doen tijdens de zwangerschap en na de geboorte.

Waarom een babyplanner inschakelen?

“Aanstaande ouders hebben het tegenwoordig druk. Ze combineren werk en vrije tijd met de komst van de baby. Door de hoeveelheid diensten en producten die de babywereld van tegenwoordig rijk is, wordt het voor aanstaande ouders ook steeds moeilijker om snel een goede en bewuste keuze te maken. Keuzes die ook voor het milieu van belang zijn. Voor je baby wil je toch alleen het allerbeste? Daar hoort ook een gezonde toekomst en natuurlijke leefomgeving bij.

Met een babyplanner kun je tijd en moeite besparen. Zo heb je geen stress omdat je goed bent voorbereid en kunnen jullie zelf genieten van deze bijzondere periode.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *