Vrouwencirkels

Vrouwen hebben geen online groep nodig. Ze hebben elkaar fysiek nodig. Als het gaat om verbinding en gemeenschap, is niets te vergelijken met persoonlijke, hart-tot-hart bijeenkomsten met gelijkgestemden.

Eeuwenlang hebben vrouwen zich in kringen over de hele wereld verzameld om elkaar te ondersteunen door ruimte te houden voor elkaars dromen, verhalen. angsten en onzekerheden en echte authentieke verbondenheid aan te gaan.

BRINGING EARTHCARE, SELFCARE AND MINDFULNESS INTO YOUR CONSCIOUS PARENTING JOURNEY

De wereld wordt steeds kleiner. Oude constructen staan op instorten. Ingewikkelde zaken worden steeds transparanter. Producten worden steeds eerlijker en duurzamer. De invloed van het vrouwelijke is voelbaar en merkbaar aan het worden. We leven in een bijzondere tijd.

Heel mijn leven al heb ik een fascinatie gehad voor oude (matriarchale) culturen, hun rituelen en tradities, zij stonden nog zoveel dichter bij de natuur en haar natuurlijk ritme. En over de jaren heen ontwikkelde ik een ware passie voor vrouwenzaken en zocht naar antwoorden op de grote levensthema’s in spiritualiteit, antropologie, mythologie en psychologie.

We zijn als vrouwen ver van onze cyclische natuur af komen te staan, waardoor we verleerd zijn om mee te veranderen in flow, tijd om dat te veranderen.

It’s time for a change!

Ik geloof dat de opkomst van de vrouwelijke essentie het antwoord is op de ongelijkheid, stress en disharmonie waar we vandaag de dag mee te maken hebben. Ik zie een wereld waarin vrouwen hun vrouwelijke intelligentie gebruiken om nieuwe structuren op te bouwen, duurzame bedrijven op te zetten en ons collectief menselijk potentieel te ontplooien.

Als moeders staan we aan de basis van de nieuwe generatie kinderen, wat gaan wij ze meegeven over de waarde van het vrouwelijke?

Transforming ourselves. Transforming the world.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *