Glow

Een vrouw heeft tijdens haar zwangerschap meestal een bepaalde gloed over haar heen. De energie, de levenskracht en liefde is dan ook van buitenaf zichtbaar.

Bij een holistische lifestyle ben je altijd bezig in verschillende lagen, zorg op maat voor het fysieke lichaam, de emoties en de ziel.

Ik hou ervan om mijn pasgeboren moeders op holistische wijze te helpen die glow vast te houden. Een van de voordeeltjes van mij als je postpartum doula hebben is dat ik ook mijn kennis als voormalig ayurvedisch schoonheidsspecialiste weer kan inzetten.

Nu is het trending maar tien jaar geleden deed ik het al en gaf ik in mijn dayspa holistische gezichtsbehandelingen en massages.

Een holistische gezichtsbehandeling is een geweldige manier om je huid te verzorgen. Het combineert de voordelen en technieken van een traditionele gezichtsbehandeling met de ontspannende werking van Aromatherapie en de balancerende werking van acupressuur en kristallen.

Een Crystal Facial maakt gebruik van essentiële oliën, kristallen en andere natuurlijke producten om de conditie van de huid te helpen verbeteren, en heeft tot doel de huidskleur en textuur te verbeteren door middel van massage bewegingen ontworpen om de bloedsomloop te verhogen, waardoor de huid gloeit.

Deze ontspannende behandeling stimuleert en kalmeert de zenuwuiteinden van de huid, wat kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te vertragen en de gezichtsspieren te versterken.

Deze behandeling zal je teint verbeteren en stress wegnemen, waardoor je je verwend en met een verhoogd gevoel van welzijn voelt.

En dan straal je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *