Natuurlijk & Duurzaam

Duurzame en natuurlijke keuzes maken voor je gezin

Het juiste doen, ook als dat betekent dat de inkoopprijs voor mij dan wellicht iets hoger uitvalt. Moeder Aarde die zo onvoorwaardelijk en overvloedig geeft, wordt dagelijks uitgeput, leeggeroofd, onnodig vervuild en zwaar belast. Daar wil ik; als vrouw, moeder, grootmoeder en als Sacred Doula geen bijdrage meer aan leveren.

Mijn ecologische voetafdruk verminderen en anderen hier ook bewust van maken speelt een grote rol in mijn leven en mijn werk als Sacred Doula.

Waar let ik zelf tegenwoordig op:

  • Voor iedereen in de keten een eerlijke prijs
  • De allerbeste kwaliteit
  • Milieu en energie worden gespaard
  • Goed werkgeverschap
  • Zoveel mogelijk lokale initiatieven ondersteunen en (seizoens) producten kopen

Ik wil namelijk dat zowel mijn kleindochter als jouw kleintje een prachtige toekomst hebben. En daarom maak ik bewuste keuzes in de grondstoffen, materialen en producten waar ik mee werk.

Voor haar, voor mij, voor jou, voor onze kinderen en kleinkinderen en de vele generaties na hen.

Mijn handgemaakte natuurlijke remedies zijn meestal geschenken aan het gezin waar ik als Sacred Doula kom helpen of ik maak ze indien gewenst op verzoek voor je.

Heb jij nog oude potjes en flesjes of mini jampotjes staan? Gooi ze niet weg, je maakt mij, en de pasgeboren moeders er erg blij mee! Ook met kruiden of essentiële oliën of edelstenen die je niet meer gebruikt!