Postpartum Meal Planning

Ik hou van samenwerken om de nieuwe moeders te ontzorgen en omgeven met liefdevolle aandacht. Ik volgde ze al een tijdje op instagram de dames van Your Meal Planners en afgelopen week trok ik de stoute schoenen aan en stelde de vraag of het maken van een Postpartum Meal Planning ook tot de mogelijkheden gaat behoren.

Ik heb honderden postpartum recepten voor nieuwe moeders maar heel eerlijk gezegd ontbreekt het mij ook weleens aan de tijd om hiermee een lekkere en gevarieerde weekplanning te maken. Het voorbereiden en koken vind ik heerlijk, het plannen stukken minder, en de boodschappen doen is allerminst mijn favoriete bezigheid gelukkig is daar Crisp voor!

Ik was dan ook superblij toen ze ja zeiden op mijn voorstel tot samenwerken, ik denk dat niet alleen de mama’s maar ook een heleboel doula’s hier heel blij van worden! Ik denk bijvoorbeeld gelijk ook aan de mogelijkheden voor een postpartum mealtrain.

Wij zijn Rosa en Lucy, twee zussen met een passie voor gezond, voedzaam en puur eten.

Wij zijn opgegroeid met aandacht voor eten. Bewust eten ook. Je kent dat wel: met zijn allen gezellig aan tafel. Vol aandacht voor het eten en voor elkaars verhalen.

Ons idee voor Your Meal Planners ontstond tijdens een tripje met een vriendin naar Texel. De vriendin stelde de vraag “Hoe doe jij dat toch, zo druk en dan toch gezond eten?!” In no-time had Rosa een duidelijk en afwisselend weekmenu op papier staan en haar vriendin riep enthousiast: dat moet je voor iedereen doen!

En als je er als zussen dan al jarenlang van droomt om samen ‘iets met eten’ te doen en je zusje heeft net haar baan opgezegd, dan snap je dat Your Meal Planners al snel het daglicht zag.

Onze missie?
Wij denken dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn of veel tijd hoeft te kosten en willen dit graag delen met de wereld.

Klik hier voor hun website

Na de bevalling is er een “sacred window of time” een tijd voor herstel, fysiek, mentaal en spiritueel. Een tijd van diepe bonding met je kind. De eerste 40 dagen na de geboorte zetten de fundering voor de volgende 40 jaar. Gun jezelf een slow postpartum en omring je met liefdevolle zorg en aandacht zodat jij liefdevolle zorg en aandacht aan je kleintje kunt geven.

It takes a village to raise a child, en deze dames wil je absoluut in je village hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *