DNA juwelen

Een opkomende trend in mamaland is het maken van juwelen met DNA van je kleintje erin verwerkt; een prachtige manier om wat moedermelk, placentapoeder of haren van je kleintje te bewaren.

Ik heb prachtige voorbeelden voorbij zien komen, en een favoriet voor mij die er bovenuit springt is een prachtige cabuchon hanger omgeven door de tree of life van metaal draad.

Helaas zijn de prijzen ook vaak prachtig als je ze laat maken, daarom ging ik op zoek naar een DIY manier zodat je deze zelf thuis voordelig kunt maken. Daarnaast weet je dan ook zeker dat het je eigen DNA materiaal is en niet van een ander en made with love, net als je kleintje. Het lijkt veel moeilijker dan het werkelijk is, je zult van het maken genieten!

Voeg kleur toe, glitters… je eigen creativiteit is the limit!

Als je wilt weten hoe je je moedermelk of placentapoeder kunt conserveren en verwerken tot een cabuchon steen, stuur me dan een berichtje en ik stuur je met liefde de tutorial toe die ik heb gemaakt met filmpjes en inkoopadressen voor al je benodigdheden.

En wil je het toch liever laten maken, ook dat kan, mijn dochter van 19 is supercreatief en doet dit met alle liefde voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *